Upcoming events

3daysofdesign
23.-25.5.2019, Copenhagen
Nordic Design - with a Finnish twist
@ Finnish Ambassador’s Residence in Grønningen

Design District 
5.-7.6.2019, Rotterdam
Hall 2, stand V90
in co-operation with TunnelmaDesign

MAISON&OBJET
6.-10.9.2019, Paris
Hall 6, SIGNATURE

HABITARE
11.-15.9.2019, Helsinki
Stand 6C 40

News archive

Onnea Sanni!

Secto Designin postikorttikilpailu on ratkennut. Voittaja on Lahden muotoiluinstituutissa opiskeleva Sanni Kariniemi, jonka kilpailutyö Kevätaamu kuvaa suomalaista koivua juuri etsimällämme skandinaavisella, ajanmukaisella ja kekseliäällä tavalla. Ehdotus on raikas ja positiivinen, ja se sopii Secto Designin ilmeeseen. Sanni Kariniemen työ soveltuu kansainväliseen käyttöön, lähetettäväksi myös kaukaisimpiin vientimaihimme, joissa koivupuun yksityiskohdat eivät ole tuttuja ja ilmeisiä. Sanni Kariniemen suunnittelemaa postikorttia tullaankin lähettämään Secto Design -valaisinten mukana ympäri maailman tervehdyksenä valaisinten uusille omistajille.

Kilpailuun osallistui 24 graafisen suunnittelun opiskelijaa seitsemästä eri oppilaitoksesta. Kilpailuehdotuksia saapui yhteensä 65. Ehdotuksissa toistuvia teemoja olivat tuohidetaljit ja koivunrunkorivistöt. Kilpailutöiden joukossa oli useita kauniita, kuva-alan kokonaan täyttäviä kuoseja, joiden suunnittelijoita kannustamme tarjoamaan töitään painokankaiden valmistajille.

Postikorttikilpailun voittajan valitsivat Secto Designin perustaja ja taiteellinen johtaja Tuula Jusélius, Secto Designin markkinointipäällikkö Marjaana Heleniemi ja graafinen suunnittelija Etsuro Endo. Voittajakuva julkaistaan myöhemmin.

Kiitos kaikille osallistujille!

Choose your region